Pikkupoika löysi stadionilta setelin ja lähetti sen Valioliiga-tähdelle: ”Hän pelasi hyvin”

© Kuva: Getty Images

Huddersfield Town otti sunnuntaina ensimmäisen voittonsa Manchester Unitedista 65 vuoteen, kun se takoi Valioliigassa taululle lukemat 2-1.

Nuorella Huddersfieldin kannattajalla Adamilla oli todellinen onnenpäivä sunnuntaina. Hän oli John Smith’s Stadiumilla todistamassa komeaa kotivoittoa, minkä lisäksi hän löysi stadionilta viiden punnan setelin.

Adam ei halunnut kuitenkaan pitää löytämäänsä seteliä, koska hänen isänsä oli opettanut, että muiden omaisuutta ei saa ottaa. Niinpä Adam päätti lähettää löytönsä Huddersfieldin australialaiselle keskikenttäpelaajalle Aaron Mooylle, joka vastasi kotijoukkueen ensimmäisesta maalista Unitedia vastaan.

Nuori Huddersfield-fani lähetti setelin mukana kirjeen, jossa luki: ”Mooy voi pitää rahan, koska hän pelasi hyvin ja teki maalin”.

Adam kertoi kirjeessään, että hän halusi Huddersfieldin managerin David Wagnerin antavan setelin Mooylle.

Huddersfieldin seurajohtaja Sean Jarvis julkaisi kuvan Adamin kirjeestä Twitterissä, jossa hän kehui nuorukaisen käytöstä. Myöhemmin myös maalintekijä Mooy ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän haluaisi tavata Adamin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.