Sama seura estradilla sekä Veikkausliigassa että jääkiekkoliigassa – fanit valitsivat jalkapallon

© Kuva: Juha Tamminen
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Ilveksen kannattajilla on perjantaina edessä valinnan paikka, kun seuran edustusjoukkueet ovat samaan aikaan vauhdissa sekä Veikkausliigassa että jääkiekkoliigassa.

Veikkausliigassa hopeasijasta taisteleva Ilves kohtaa kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan kotonaan PS Kemin. Jääkiekon puolella vuorossa on aluillaan olevan runkosarjan Tampereen paikallisottelu Tappara-Ilves. Molemmat ottelut alkavat perjantaina 18:30.

Ilveksen kannattajaryhmä Osasto 41 ilmaisi sosiaalisessa mediassa pettymyksensä ottelujen päällekkäisyydestä ja ilmoitti, että se matkaa perjantaina Tammelan stadionille seuran jalkapallojoukkueen tueksi.

– Pelien päällekkäisyys on erittäin valitettavaa ja (jääkiekko)Liigan sarjaohjelma mielestämme hyvin vastuuttomasti toteutettu, ottaen huomioon, että jalkapalloliigan otteluohjelma on ollut tiedossa jo pitkään, kirjoitti Osasto 41 Facebook-sivuilleen.

– Saman seuran otteluiden päällekkäisyys kahdessa maamme seuratuimmassa pääsarjassa ei ole millään muotoa hyväksyttävää, varsinkaan kun molemmat ottelut pelataan kotikaupungissa; ja etenkin jalkapallon puolella ottelun panokset ovat valtavat, väheksymättä kiekkopuolen aina merkityksellistä paikallisottelua.

– Täytetään yhdessä Tammela ja luodaan upea tunnelma tämän kauden viimeiseen kotimatsiin. Hakametsään menijöille heitämme pallon ja toivomme omatoimista, äänekästä kannatusta.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliRonald Koeman sivuun? Evertonin vanha manageriehdokas haluaa Valioliigaan
Seuraava artikkeliYle: OPS:n ruma 0-10-tappio ihmetytti TPS-leirissä: ”Tuollaiset tapahtumat eivät sovi tälle sarjalle”