AC Milan hävisi eilen sunnuntaina paikallisvastustajalleen Internazionale Milanolle Serie A:ssa 2-3.

Rossoneri taisteli itsensä kaksi kertaa tasoihin Suson ja Giacomo Bonaventuran maaleilla, mutta Inter nappasi kolme pistettä kapteeninsa Mauri Icardin hattutempulla. (Lue lisää ottelusta täältä)

Icardi pääsi viimeistelemään ottelun voittomaalin 90. minuutilla pilkulta, kun Milan-puolustaja Ricardo Rodriguez kaatoi Danilo D’Ambrosion rangaistusalueella.

Tappio oli AC Milanille jo kolmas peräkkäinen Serie A:ssa. Joukkue on voittanut kahdeksasta sarjapelistään neljä ja hävinnyt yhtä monta.

Milanin päävalmentajalle Vincenzo Montellalle on povattu italialaismediassa potkuja ja mahdollisia seuraajia, mutta seuran toimitusjohtajan Marco Fassonen mukaan Montellalla on derbytappiosta huolimatta johdon täysi tuki.

– Me luotamme Montellaan. Olemme nähneet kehitystä kahdessa viimeisessä pelissä. En odottanut, että meillä on kahdeksan pelin jälkeen neljä tappiota tilillä, mutta joskus tarvitaan vain lääkkeitä ja aikaa. Me luotamme Montellaan ja me tiedämme, että tähän menee aikaa, sanoi Fassone Premium Sportin haastattelussa Calciomercaton mukaan

– Olen pahoillani, että hävisimme tämän derbyn, varsinkin hyvän toisen jaksomme jälkeen. Näin kyllä rangaistuspotkun, mutta en halua kommentoida sitä.

Päävalmentaja Montellan mielestä rike ei ollut rangaistuspotkun arvoinen ja hän ihmetteli, miksi tuomari ei halunnut tarkistaa tilannetta videolta, vaan antoi pilkun välittömästi. Fassone ei jäänyt harmittelemaan tuomiota sen enempää.

– Jos tuomari puhaltaa pilliinsä, niin se on pilkku. Hän (Rodriguez) oli luottavainen tilanteessa.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä huonoa pelaamista, mutta hallitsimme toista puoliskoa. Meidän on aloitettava ottelut, kuten aloitimme tämän toisen jakson. Me tarvitsemme yhä aikaa, tässä joukkueessa on potentiaalia. Meidän on toivuttava, mutta meistä on silti tultava yhtenäinen joukkue.