Upean pelaajauran pelannut Shefki Kuqi valloitti usean kannattajan sydämen Englannissa vuosina 2001-2012. Daily Mail laittoi mielestään 100 huonointa Valioliigan hyökkääjää järjestykseen ja Kuqi valittiin listalle mukaan. Nyt järjestykseen laitettiin sijat 80-61.

Listan pelaajat eivät välttämättä ole pelanneet huonoja uria, mutta lehden mukaan ainakin otteisiin Valioliigassa jäi parannettavaa. Kuqin lisäksi listalla on esimerkiksi hiljattain sopimuksen FC Kölnin kanssa tehnyt Claudio Pizarro, joka on Bundesliigan historian eniten maaleja tehnyt ulkomaalaispelaaja.

Monia muitakin tuttuja nimiä listalta löytyy. Kuqi on sijalla 67, yhtä korkeammalla sijalla on nimenomaan Pizarro. Listalta löytyvät myös muun muassa AC Milanin Nikola Kalinic sekä esimerkiksi Olympiakosin Emmanuel Emenike.

– Suomalaishyökkääjä oli jonkin sortin Football Leaguen kiertolainen, joskin hänen yritykset Valioliigassa olivat jokseenkin onnistuneita, lehti kirjoittaa.

Kuqi teki parhaalla Valioliigan kaudellaan (2005-06) seitsemän osumaa Blackburnissa. Mestaruusarjassa Kuqi tykitti kaudella 2004-05 peräti 19 osumaa ja hänet valittiin kannattajien suosikkipelaajaksi. Myöhemmillä Valioliigassa vietetyillä kausilla ei enää tullut onnistumisia.

Katso Daily Mailin listaus tästä.

Muokattu 3.10. klo. 12.32: Korjattu otsikkoa ja lehdestä otettua sitaattia.