FC Interin hyökkääjä Timo Furuholm otti kantaa joukkueen juhlintaan pukukopissa HIFK-voiton jälkeen. Voitolla Inter varmisti sarjapaikan ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

Turkulaisseura lähti kauteen kovin tavoittein. Kausi on kuitenkin sujunut mollivoittoisesti. Päävalmentaja Shefki Kuqi sai potkut elokuussa, eikä joukkue ole missään vaiheessa päässyt sille tasolle, mitä heiltä on odotettu.

Toimittajamme kirjoitti kriittisesti Interin sarjapaikan juhlinnasta kopissa ja siitä, ettei se ollut kovin tavoittein kauteen lähteneelle joukkueelle sopivaa, lue kommentti tästä linkistä. Furuholm kertoi Twitterissä, ettei pukukopista kuvatulla videolla juhlittu sarjassa säilymistä.

– Tässä on nyt markkinointiosasto tehnyt omat johtopäätöksensä. Tuolla tanssilla ja sarjapaikalla ei ole mitään tekemistä keskenään. Ei mitään, Furuholm vakuutti.

Interin markkinointijohtaja Carita Varjonen pahoitteli sanavalintaa Interin julkaisemassa twiitissä, jossa pelaajat juhlivat videolla pukukopissa.

– Sarjapaikan säilyminen/juhlinta väärä ilmaisu. Voiton juhliminen olisi ollut tarkoituksenmukaisempi. Käsi ylös virheen merkiksi. Anteeksi, Varjonen pahoitteli.

Furuholm myönsi, ettei kausi ole mennyt Interiltä putkeen.

– Päät olleet painuksissa pitkin kautta. Joten yritetään nauttia silti voitoista, oli niitä kuinka paljon tai vähän. Näin se nyt vaan on, Furuholm kirjoitti vielä.

Katso alta video Interin kopista HIFK-voiton jälkeen, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Sarjapaikka ensi kaudelle varmistettu ja tunnelmat kopissa sen mukaiset! 🙌🏻 #fcinterturku #intertainment #veikkausliiga

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.

Carita Varjonen

@Cartsuli

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Tässä on nyt markkinointiosasto tehnyt omat johtopäätöksensä. Tolla tanssilla ja sarjapaikalla ei mitään tekemistä keskenään. Ei mitään.

Timo Innanen

@TInnanen
FC Interin pelaajamateriaali on niin laadukas, että joukkueen pitäisi juhlia jotain ihan muuta kuin sarjapaikan säilymistä... #fcinterturku
Sarjapaikan säilyminen/juhlinta väärä ilmaisu. Voiton juhliminen olisi ollut tarkoituksenmukaisempi. Käsi ylös virheen merkiksi 🤚🏼anteeksi

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Päät ollut painuksissa pitkin kautta. Joten yritetään nauttia silti voitoista, oli niitä kuinka paljon tai vähän. Näin se nyt vaan on.