”Tuletko kanssani Real Madridiin?” – Valmentaja värväsi tulevan Mestarien liigan voittajan autotallissa

© Kuva: Getty Images

Kolminkertainen Mestarien liigan voittaja, hollantilaislegenda Clarence Seedorf kertoi La Gazzetta dello Sportille, miten hän päätyi Real Madridiin vuonna 1996.

Seedorf, 41, oli juuri pelannut kauden 1995-96 viimeisen Italian Serie A:n ottelun Sampdorian riveissä, kun alkoi tapahtua.

– Real Madrid halusi minut, kun olin 14-vuotias, mutta vanhempani eivät päästäneet minua lähtemään, koska minun piti käydä koulu loppuun Hollannissa. Minä suostuin siihen.

– Kun pelasin Italiassa, olin kauden viimeisen pelin jälkeen stadionin autotallissa ja kuulin, kun joku huusi minulle: ”Hei Clarence, tuletko kanssani Real Madridiin?”. ”Kyllä tulen”, vastasin minä. Se oli Fabio Capellon ääni, ja loppu on historiaa.

Capello oli juuri siirtymässä AC Milanin päävalmentajan paikalta Real Madridin peräsimeen. Lopulta hän vietti Realissa vain vuoden.

Seedorf lähti Capellon mukaan Madridin suurseuraan, jossa hän vietti kolme kautta ja voitti muun muassa ensimmäisen Mestarien liigan mestaruutensa sekä Espanjan La Ligan.

Myöhemmin urallaan hän edusti Internazionale Milanoa, AC Milania ja Botafogoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.