Valioliigahyökkääjä ei halua olla vain yleisurheilulegendan veli – ”Hän tietää kaiken supertähteydestä”

© Kuva: Getty Images

Evertonin Nikola Vlasic on noussut huipulle siskonsa Blankan varjossa. 19-vuotiaan kroatialaishyökkääjän 14 vuotta vanhempi isosisko tuli tunnetuksi korkeushypyn ja yleisurheilun legendana.

– Kun olin lapsi, minusta sanottiin aina, että olen Blanka Vlasicin veli. Se oli hieman ärsyttävää. En halunnut vain olla jonkun tytön veli. Kun aloin pelata Hajduk Splitissä, minulla oli jo oma nimeni. En tuntenut olevani vain hänen veljensä, Vlasic kertoi Daily Mailin haastattelussa.

Vlasic myöntää saavansa siskoltaan jatkuvasti neuvoja. Blanka on auttanut veljeään monella tavalla.

– Hän tietää kaiken supertähteydestä ja epäonnistumisista. Kun asiat ovat huonosti, hän auttaa minua. Kun menee hyvin, hän pitää jalkani maassa. Kumpikaan meistä ei sietänyt pienenä häviämistä. Nyt ymmärrän sen olevan osa urheilua.

Blanka Vlasic on korkeushypyn kaksinkertainen maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiamitalisti. veli Nikola saattaa saada vyölleen ensimmäisen valioliigapelinsä avauksessa, kun Everton isännöi tänään Burnleya.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.