Video: No nyt oli kummallinen rankkari – kohellusta Skotlannin malliin

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Skotlannin Kakkosliigassa nähtiin viikonloppuna erikoinen rankkari. Berwick Rangers ja Cowdenbeath näyttivät jo olevan matkalla maalittomaan tasapeliin, kunnes 81. minuutilla Cowdenbeathin hyökkääjä Jordan Garden suoritti hyvin erikoisen tempun.

Berwick loi kulmapotkun jälkeen melkoisen mylläkän maalille, ja pallo käväisi tolpassakin. Painostus jatkui, ja sitten Garden syöksyi yllättäen pää edellä blokkaamaan Michael McKennan tulossa olevaa laukausta.

Torjunnan sijaan Gardenin onnistui kuitenkin vain lanata McKenna nurin, eikä tuomari epäröinyt päätöstään. Pallo pilkulle. McKenna meni itse pallon taakse ja ampui varmasti Berwick Rangersille 1-0 -voittomaalin.

Näin ”akrobaattisia puolustussuorituksia” ei tosiaankaan nähdä joka päivä, mutta saipahan Jordan Garden ainakin oman osansa julkisuudessa. Kaikille alasarjapelaajille ei totisesti tällaista huomiota heru.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!