Cristiano Ronaldo sai lopulta kauden maalihanat auki La Ligassa lauantaina Getafea vastaan, kun hän teki ottelun voittomaalin 85. minuutilla. Ronaldolla oli aiemmin jo loistava sauma venyttää maaliverkkoja.

Real Madrid voitti lopulta Getafen vieraissa vaikeuksien kautta maalein 2-1. Realin avausmaalin teki loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon palannut Karim Benzema. Lue lisää pelistä täältä.

Ronaldolle aukesi tuhannen taalan paikka reilun 70 minuutin kohdalla. Real pelasi vasemmalta laidalta vapaapotkun boksiin sisään, josta pallo kimposi Ronaldolle avopaikkaan, mutta Portugalin maajoukkuekapteeni onnistui laukomaan tyhjästä maalista ohi. Katso video tilanteesta täältä (Viasat).

Mikäli avausmaalia ei olisi myöhemmin pelissä tullut, olisi voinut jo sanoa Ronaldolla olevan melkoinen apina selässä. Maalitykki kuitenkin ravisti apinansa pois tyylikkäästi varmalla viimeistelyllä.