Vaasan Palloseuralla on tällä hetkellä testissä kaksi hyökkääjää ja yksi toppari.

Hyökkääjä Paul Obi on vuonna 1996 syntynyt nigerialainen, joka paukutti 14 ottelussa 12 maalia Kakkosessa kuluneella kaudella. Hän pelasi oululaisessa JS Herculeksessa.

Niin ikään hyökkääjänä esiintyvä Felix de Bona pelasi tällä kaudella Ekenäs IF:ssa Ykköstä. 24-vuotias De Bona on lähtöisin Brasiliasta, mutta kotimaansa lisäksi hänellä on yhdysvaltain kansalaisuus. Hän on paukuttanut kuluvalla kaudella Ykkösessä 12 osumaa ja on viimeiselle kierrokselle lähdettäessä sarjan maalipörssin toisena FC Hakan Kalle Multasen (13 maalia) takana.

Keskuspuolustaja Alieu Ceesay on puolestaan pelannut karjaalaisessa BK-46:ssa. Kolossimainen toppari pelasi Kakkosessa tällä kaudella 21 ottelua ja teki niissä seitsemän maalia. Ceesay on gambialainen ja syntynyt vuonna 1996.