Arsenal sai maistaa jälleen karvasta kalkkia lauantai-illan valioliigakamppailussa, kun Watford voitti kotonaan ”Tykkimiehet” viime hetken osumalla 2-1, lue pelistä lisää täältä. Watfordin tasoitusmaali syntyi rangaistuspotkusta, joka herätti porua Arsenal-leirissä.

Arsenalin manageri Arsene Wenger ei hyväksynyt erotuomari Neil Swarbrickin tuomiota. Tilanteessa Hector Bellerin tuli brassihyökkääjä Richarlisonin kylkeen, ja hyökkääjä meni hieman teatraalisesti maihin, josta seurauksena pallo vietiin pilkulle. Troy Deeney upotti rankkarista kauden ensimmäisen osuman tuoden Watfordin tasoihin, kun pelikellossa oli 71 minuuttia.

– Sanoisin, että se ei ollut rankkari. Se tuli hetkellä, jossa se oli erittäin tärkeää Watfordille. Ei rankkaria, ei maalia, Wenger puhisi ottelun jälkeen BBC:n mukaan.

Deeney ei sulattanut Wengerin kommentteja, vaan kuittasi tylysti Arsenal-managerille:

– Olen kuullut, että Wenger on jo ehtinyt sanomaan, että rankkari on syy, miksi he hävisivät. No, minä en aio olla hän, joka kertoo herra Wengerille. Mutta siihen on syy, että he hävisivät, ja se ei ollut rankkarin takia, Deeney sanoi BT Sportille.

Deeneyn mukaan Watford halusi enemmän voittoa ja se näkyi kentällä.

– Pitää olla vähän röyhkeyttä (cojones). Aina kun pelaan Arsenalia vastaan, menen ja ajattelen, että otan ensimmäisen iskun ja katsotaan kumpi haluaa ottaa sen.

– Tänään (lauantaina) tulin ja hyppäsin palloon (Per) Mertesackerin kanssa – minun ei tarvinnut edes hypätä itse asiassa. Minä vein sen pääpallon ja katsomo oli, että ”okei, meillä on joku, joka voi voittaa nuo”, ja he (Arsenal) perääntyivät sen jälkeen, Deeney analysoi.