Brasilian entinen maajoukkuevahti Julio César uskoo Neymarin olevan valmis ohittamaan Lionel Messin maailman parhaana pelaajana. Hyökkääjätaituri jätti kesällä Barcelonan ja lähti 222 miljoonan euron maailmanennätyshintaan Paris Saint-Germainiin.

Hyökkääjäkaksikosta Neymar on tehnyt 12 peliin 11 maalia kaikissa kilpailuissa. Messillä on viisi enemmän kasassa.

– Neymar on minulle tämän hetken maailman paras pelaaja. Messi? Sanoin maailman. Messi on toiselta planeetalta. Nyt on kuitenkin Neymarin hetki, César hehkutti ESPN:n haastattelussa.

– Koko maailmaa seuraa häntä. Jopa ne ihmiset, jotka eivät kiinnostu jalkapallosta ovat kiinnostuneita Neymarista. He ihailevat häntä kenttätekemisten lisäksi sitä, miten hän kantaa roolinsa kentän ulkopuolella. Kunnioitan paljon Neymaria ja minulla oli kunnia pelata hänen kanssaan. Toivon hänelle Ballon d’Oria.