Chelsea voitti FK Karabahia selvästi maalein 4-0 vieraskentällä Mestarien liigassa. Ottelun käännekohta nähtiin 20 minuutin kohdalla, kun Chelsealle tuomittiin rangaistuspotku.

Karabahin toppari Rashad Sadygov pysäytti Willianin menon takaapäin ja mies sai tilanteesta ulosajon suoralla punaisella kortilla. Tuomio oli melko kova, kun katsoi tilanteen uusintana. Kontakti oli olemassa, mutta suorasta punaisesta kortista voidaan olla montaa mieltä. Toisaalta Willian oli tilanteessa selvässä maalipaikassa.

Tilanteen jälkeen nähtiin ymmärrettävästi melkoinen torikokous erotuomari Jorge de Sousan ympärillä. Yllättävin käänne tapahtui, kun Karabahin pelaajat juoksivat vaihtopenkin luo, jossa päävalmentaja Qurban Gurbanovin piti pienen ”aikalisän” ennen rankkarin ampumista. De Sousa joutui tulla hakemaan pelaajat takaisin kentälle, jotta rankkari pystyttiin laukomaan.

Lopulta rankkari päästiin laukomaan. Eden Hazard tykitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan. Jossiteltavaa silti jäi. Nimittäin Chelsean laitapelaaja Marcos Alonso näytti karkaavan jo boksin sisään, kun rankkari lauottiin. Samankaltaisesta tilanteesta Sevilla joutui tiistaina uusimaan rankkarin Liverpoolia vastaan.

Katso video tilanteesta tästä linkistä (Viasat).

OptaJoe

@OptaJoe
3 - FK Qarabag are only the third team to pick up a red card in three consecutive Champions League games (also Bordeaux in 2000 and Juventus in 2001). Dismissed.