Entinen seurakaveri puolustaa erotettua Patrice Evraa: ”Olisin saattanut reagoida samalla tavalla”

© Kuva: Getty Images

Marseillen kapteeni ja maalivahti Steve Mandanda puolustaa beIN Sportsin haastattelussa seurasta potkut saanutta puolustaja Patrice Evraa, joka potkaisi oman joukkueensa fania päähän ennen Eurooppa-liigan ottelua portugalilaista Vitóriaa vastaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa antoi Evralle, 32, loppukauden mittaisen pelikiellon ja Marseille hyllytti hänet tutkinnan ajaksi, minkä jälkeen ranskalaisseura antoi hänelle potkut. Evran mukaan Marseillen vieraskannattajat olivat huudelleet hänelle törkeyksiä ottelun alkulämmittelyn aikana.

Ranskan maajoukkueessakin Evran kanssa pelannut Mandanda, 32, sanoi, että olisi saattanut itsekin käyttäytyä samoin.

– Hän ei ole saanut vielä mahdollisuutta puhua joukkueelle, mutta tiedän, että hän aikoo tehdä sen. Hän kertoi minulle siitä puhelimessa ja hän luottaa siihen, että voi tulla hyvästelemään heidät, sanoi Mandanda ESPN:n mukaan.

– Hän on varmasti pahoillaan. Voin nähdä itseni hänen asemassa, mutta en puolusta hänen tekoaan, koska niin ei voi toimia. En ole kuitenkaan varma, olisinko reagoinut eri tavalla. Olemme vain ihmisiä.

– Välillä tulee tällaisia reaktioita, asioita, joita et välttämättä voi kontrolloida. Minun mielestäni hänen ei ole pyydettävä sitä anteeksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.