Marseillen ja Ranskan maajoukkueen puolustaja Patrice Evra sai tänään torstaina punaisen kortin jo ennen kuin Eurooppa-liigan vierasottelu portugalilaista Vitoria de Guimaraesia vastaan ehti alkaakaan.

L’Equipen mukaan Evra, 36, oli ottamassa lämpöä ennen ottelua, kun Marseillen omat kannattajat rupesivat huutelemaan hänelle. Aluksi ranskalaispuolustaja oli reagoinut huuteluihin leppoisasti, mutta tilanne lähti käsistä, kun väittely ja solvaaminen kävivät kiivaammaksi.

Lopulta Evra lähestyi kentän vierellä olevia kannattajia ja päätyi potkaisemaan yhtä heistä päähän. Hänen joukkuekaverinsa ja stadionin järjestyksenvalvojat ryntäsivät rauhoittelemaan tilannetta. Marseillen brassipuolustajat Rolando ja Doria saattoivat Evran pukukoppiin.

Evrasta tuli tapauksen myötä ensimmäinen pelaaja Eurooppa-liigan historiassa, joka on ajettu ulos ennen ottelun alkua. Marseille sai kuitenkin aloittaa ottelun 11 pelaajalla.

Marseille hävisi ottelun 0-1.

Voit katsoa videon Evran potkusta ja kannattajien kanssa riitelystä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karim Attab

@karimattab1
#VSCOM un truc de fou s'est passé entre des supporters semble-t-il Marseillais et des joueurs dont Evra ! Ça a tapé ! @OM_Officiel #TeamOM