Urallaan muun muassa Atléticoa ja Manchester Cityä edustanut 38-vuotias Martin Petrov on tukalassa tilanteessa.

Entinen keskikenttäpelaaja on nimittäin joutunut varkauden uhriksi kotimaassaan Bulgariassa. Petrov oli pistänyt osan ulkomailla tienaamistaan rahoista bulgarialaiselle pankkitililleen, josta kyseisen pankin silloinen johtaja oli siirtänyt rahoja jopa 450 kertaa kolmannelle osapuolelle. Petrov oli ollut suurin piirtein jokaisella kerralla poissa maasta, kun rahasiirtoja oltiin tehty.

– Ikävä kyllä tämä koko jupakka on totta. En voi uskoa tämän tapahtuneen varsinkaan EU-maassa. Ansaitsin rahani rehellisesti ulkomailla ja päätin pistää ne kotimaani pankkiin. Ja nyt tämä on tapahtunut, Petrov latasi.

Petrovin mukaan pankin entinen omistaja varasti häneltä jopa 1,9 miljoonaa euroa. Bulgarian A-maajoukkuetta 90 otteeseen edustanut Petrov huomasi tapauksen elokuun puolivälissä käytyään katsomassa pankkitilinsä saldoa, joka olikin odotettua huomattavasti pienempi.

Asiaa käsitellään parhaillaan oikeudessa.