Veikkausliigan vuoden 2017 mestariksi kruunattu Helsingin Jalkapalloklubi putsasi pöydän perjantain Captain’s Balls -palkintogaalassa.

Pelipaikkakohtaisista palkinnoista HJK nappasi yhtä lukuun ottamatta kaikki nimiinsä.

Veikkausliigan parhaat pelaajat pelipaikkakohtaisesti:

Maalivahti: Aleksandr Vasjutin, FC Lahti
Puolustaja: Juha Pirinen, HJK
Keskikenttä: Anthony Annan, HJK
Hyökkääjä: Filip Valencic, HJK
Valmentaja: Mika Lehkosuo, HJK

Veikkausliigan vuoden tulokas valitaan Jalkapallon Pelaajayhdistyksen äänestyksen perusteella eli valinnat suorittavat liigapelaajat itse. Vuoden tulokkaaksi voidaan valita korkeintaan 25-vuotias pelaaja, joka ennen kautta 2016 oli pelannut korkeintaan yhdeksän Veikkausliigaottelua. Vuoden tulokkaan tittelin vuonna 2017 vei PS Kemin Rasmus Karjalainen, joka siirtyi kauden päätyttyä Kuopion Palloseuraan.

Vuoden Syöttäjäksi valitaan palkinnon nimenmukaisesti pelaaja joka on antanut kauden aikana eniten maalisyöttöjä Veikkausliigassa. Tänä vuonna Vuoden Syöttäjä, HJK:n Filip Valencic, antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä. Valencic vei nimiinsä myös Vuoden Veikkausliigapelaajan palkinnon.

Kauden jokaisessa Veikkausliigaottelussa jaetaan kolme, kaksi ja yksi IS Tähteä ja kauden päätteeksi eniten tähtiä kerännyt vie palkinnon nimiinsä. Tämän vuoden voittaja ,Ilveksen Reuben Ayarna, keräsi 28 tähteä. Ayarna pelaa ensi kaudella Seinäjoen Jalkapallokerhossa.

Kauden 2017 maalikuninkaana palkittiin 16 sarjamaalia viimeistellyt IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka ja mestarijoukkueen valmentajana HJK:n Mika Lehkosuo.