HJK:lle elintärkeä jatkosopimus: ”Usein iän myötä pelaajat hidastuvat, mutta hän on edelleen huippunopea”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK on tehnyt kapteeninsa Rafinhan, 35, kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

Rafinha oli viime kaudella yksi HJK:n tärkeimmistä pelaajista. Kokenut brassi pelasi kentällä loistavasti ja johdatti joukkuetta esimerkillisesti. Rafinha pelasi viittä ottelua vaille kaikissa peleissä täydet 90 minuuttia, ja niistäkin viidestä ottelusta yhden hän oli sivussa pelikiellon vuoksi.

– Rafi on kokemuksen myötä muuttunut entistä monipuolisemmaksi pelaajaksi ja hän pystyy mukautumaan erilaisiin rooleihin. Usein iän myötä pelaajat hidastuvat, mutta Rafi on edelleen huippunopea. Erinomaisena kapteenina hänen merkitys myös kentän ulkopuolella on merkittävä, kertoi HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala.

Rafinha on pelannut Suomessa ensimmäisen kerran jo vuonna 2005 AC Oulun riveissä. Rafinha siirtyi HJK:hon vuonna 2016 belgialaisesta Gentistä. Suomea puhuva Rafinha on edustanut Suomessa HJK:n ja Oulun lisäksi Tampere Unitedia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.