Italian maajoukkueen entinen hyökkääjä Pablo Daniel ”Dani” Osvaldo päätti viime vuoden keväällä lopettaa pelaajauransa tavoitellakseen uraa rock-musiikin parissa.

Argentiinassa syntynyt Osvaldo, 31, pelasi viimeiset pelinsä maan suurseura Boca Juniorsissa. Aiemmin urallaan hän edusti muun muassa Portoa, Southamptonia, Juventusta, Internazionalea ja AS Romaa.

Hän kertoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että ei ole katunut päätöstään vaihtaa alaa.

– Päätin lopettaa Bocassa, siellä liikkui liikaa huhuja. En voinut mennä ulos, pelkäsin ihmisiä. En pystynyt siihen enää, sanoi Osvaldo Football Italian mukaan.

– Aloin vihata sitä, mitä olin aina rakastanut. Jalkapallo ansaitsee kunniotusta, mutta minä pidän grillaamisesta ja kaljasta enemmän kuin rahasta.

Osvaldoa yritettiin houkutella takaisin jalkapallon pariin vielä lopettamisensa jälkeenkin.

– Haluatteko nauraa? Joulukuussa 2016 Jorge Sampaoli (valmentaja) otti minuun yhteyttä, hän oli silloin Sevillassa (nykyään Argentiinan maajoukkue).

– Hän sanoi minulle: ”Dani, en pyydä sinulta mitään, voit tehdä kentällä ja sen ulkopuolella mitä haluat, mutta minä tarvitsen hyökkääjän.

– Sanoin hänelle: ”Mutta Cosquínin Rock-festivaali on tulossa!” Hän vastasi, että oli unohtanut sen ja sanoi, että ”mene vaan, et voi jättää sitä välistä.”