Manchester United kaatoi eilen illalla Mestarien liigassa Benfican maalein 2-0.

15. minuutilla Anthony Martial epäonnistui rangaistuspotkussa. Tuolloin tilanne oli maaliton. 78. minuutilla ManU:lle vihellettiin toinen rangaistuspotku. United johti tuossa vaiheessa peliä 1-0.

Martial oli jo vaihdettu pois kentältä, joten hän ei voinut yrittää uudestaan. Romelu Lukaku olisi selvästi halunnut laukoa ja katkaista nyt jo kuuden ottelun pituiseksi venyneen maalittoman jaksonsa. Lukaku kiisteli vetovastuusta Ander Herreran kanssa, sillä myös Herrera olisi halunnut ampua. Lopulta rankkarin kuitenkin veti Daley Blind, joka myös upotti kudin sisään.

– En ymmärrä, miksi kaikki kysyvät minulta samaa, Mourinho sanoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Minulle maksetaan päätösten tekemisestä, hyvistä ja huonoista. Ensimmäisellä puoliajalla tekemäni päätös oli huono, koska valitsemani pelaaja epäonnistui rangaistuspotkussa.

– Toisella puoliajalla tein toisen päätöksen. En näe asiassa draamaa, koska siinä ei ole draamaa.

– Tämän ottelun rankkarien vetäjä oli Martial. Hän veti ensimmäisen ja epäonnistui. Toisen kohdalla hän ei ollut enää kentällä. Romelu olisi halunnut vetää sen. Hänellä riittää luonne ja vastuuntunto siihen, samoin kuin Herreralla. Mutta harjoitusten perusteella päätökseni kohdistui Blindiin.

– Pelaajat kunnioittivat päätöstäni ja sillä siisti.