Barcelonan ja Argentiinan maajoukkueen ykkösnimi Lionel Messi joutui pyytämään anteeksi argentiinalaiselta hyökkääjäkollegaltaan Sebastián Driussilta.

Messi, 30, oli Argentiinan maajoukkueen kanssa Venäjällä, kun Pietarin Zenitissä pelaava Driussi, 21, pyysi päästä yhteiskuvaan Barça-tähden kanssa. Messi suostui kuvaan, mutta ei tunnistanut Argentiinan juniorimaajoukkueista tuttua Driussia, jota hän luuli vain fanikseen, joka oli tullut ottamaan selfien hänen kanssaan.

Driussi lisäsi yhteiskuvan Instagram-tililleen ja kirjoitti julkaisun saatetekstiin: ”Kiitos kuvasta, IDOLINI Leo Messi.”

Messi tajusi myöhemmin, kenen kanssa hän oli ottanut kuvan ja pyysi Fox Sports Argentinan haastattelussa Driussilta anteeksi.

– Minusta tuntui pahalta, kun en tunnistanut häntä siinä tilanteessa, sillä tiedän, kuka hän on. Tunnen hänet, sanoi Messi Goalin mukaan.

– Kun hän kysyi minua kuvaan, luulin, että hän oli yksi niistä tyypeistä, jotka odottavat aina päästäkseen valokuvaan kanssani. Kun näin kuvan Instagramissa, pyysin häneltä anteeksi. Olemme viestitelleet aikaisemmin toisten ihmisten kautta ja meillä on sama tatuoija.

.