Tohtori Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt palaa Bayern Münchenin palvelukseen kahden vuoden tauon jälkeen.

Müller-Wohlfahrt, 75, jätti seuran huhtikuussa 2015 vietettyään 38 vuotta müncheniläisjoukkueen palveluksessa, sillä hän ajautui erimielisyyksiin silloisen päävalmentaja Pep Guardiolan kanssa loukkaantuneiden pelaajien hoidosta. Müller-Wohlfahrtin lisäksi Bayernista saivat lähteä myös hänen työntekijänsä.

– Olen iloinen, kun saan palata Bayerniin. Tämä on kuin tulisi takaisin perheeseen. Olen ilahtunut, kun saan työskennellä taas seurassa, jossa olin niin kauan, sanoi Müller-Wohlfahrt Bildille.

– Tulen olemaan vaihtopenkillä jokaisessa Mestarien liigan koti- ja vieraspelissä sekä tietenkin DFB Pokalin ottelussa Dortmundia vastaan.

Bayernin edustusjoukkueen lääkärinä toiminut tohtori Volker Braun erosi tehtävästään aiemmin marraskuussa. Bildin mukaan Braun ei ollut käyttänyt ”ihanteellisia hoitomenetelmiä”, minkä vuoksi tähtipelaajien, kuten maalivahti Manuel Neuerin, sairaslomat venähtivät liian pitkiksi.

Neuer kiisti kuitenkin, että vika olisi ollut Braunin hoidossa.

Bayern Münchenin seurapresidentti Uli Hoeneß kertoi Merkurille, että Müller-Wohlfahrtista tulee seuran lääkintätiimin johtaja. Bayernilla on tarkoituksena avata harjoituskeskukseensa ensi vuonna oma praktiikka, jossa Müller-Wohlfahrt valvoo nuorempien lääkärien tehtäviä.

Müller-Wohlfahrt jatkoi Bayernin tähtipelaajien hoitamista, vaikka hän saikin lähteä seurasta Guardiolan toimesta. Muun muassa Arjen Robben, Jérôme Boateng ja Robert Lewandowski kävivät hänen hoidettavanaan, vaikka Müller-Wohlfahrt ei ollutkaan enää seuran palkkalistoilla.