”Siitä puuttui kahdeksan senttiä!” – Arsenal-tähden jalka veti jo viimeisiään (KUVA)

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Arsenalin espanjalainen keskikenttäpelaaja Santi Cazorla on ollut pelikentiltä sivussa viime vuoden lokakuusta lähtien.

Hänen mittava sairaskertomuksensa sai alkunsa kuitenkin jo 10. päivä syyskuuta 2013, kun hän sai iskun nilkkaansa maaottelussa Chileä vastaan. Vamma aiheutti Cazorlalle halkeaman hänen luuhunsa, mutta espanjalaistaituri opetteli pelaamaan kivun kanssa.

– Ensi alkuun kestin kipua hieman paremmin. Jos sain lämmiteltyä hyvin, pystyin pelaamaan, mutta heti tauolla, kun jäähdyttelin hieman, aloin itkeä, kertoi Cazorla Marcan haastattelussa.

Joulukuussa 2015 hänen oli mentävä leikkaukseen polvensa takia. Lääkärit Englannissa eivät olleet järin optimistisia operaation jälkeen.

– He sanoivat minulle, että jos pystyn vielä kävelemään poikani kanssa pihalla, niin voin olla tyytyväinen.

Cazorla palasi kuitenkin vielä viheriöille, mutta hänen nilkkansa oireili edelleen. Polvioperaatiosta ehti kulua noin vuosi, kunnes hän oli leikkaussalissa jälleen. Oli aika saada nilkka kuntoon. Cazorlalle kerrottiin, että leikkauksen jälkeinen toipuminen kestäisi noin kolme viikkoa. Totuus oli kuitenkin aivan jotain muuta.

Tikit otettiin pois kuukauden jälkeen, mutta haava repeytyi ja leikeltiin kiinni lukuisia kertoja. Hänen oli käytävä leikkauksessa kahdeksan kertaa vuoden aikana.

Cazorla näytti Marcalle kännykästään kuvaa, jossa haavasta pilkotti luu.

– Pelasin vielä tuohon aikaan, selventää Cazorla.

Espanjalaispeluri ei löytänyt ratkaisua ongelmaansa Englannista, joten hän suuntasi kotimaahansa lääkäri Mikel Sanchezin luokse. Sanchez ei ollut uskoa silmiään, kun hän näki Cazorlan jalan viime toukokuussa.

– Hän näki, että minulla oli valtava tulehdus, joka oli vaurioittanut kantaluuta ja syövyttänyt akillesjännettä. Siitä (akillesjänteestä) puuttui kahdeksan senttiä!

Sanchez leikkasi Cazorlan nilkan toukokuussa. Operaatiossa siirrettiin ihokudosta Cazorlan vasemmasta kädestä hänen jalkaansa. Espanjalaistaiturin tyttären nimellä varustetusta tatuoinnista puolet sijaitsee nyt hänen nilkassaan.

Voit katsoa kuvan Cazorlan nilkasta alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. Lisää kuvia ja kommentteja löydät Marcan alkuperäisestä jutusta.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!