AC Horsens sai oikein kunnon turpasaunan sunnuntaina Tanskan Superliigassa, kun FC Nordsjælland murskasi Horsensin kotikentällään maalein 6-0. Horsensin maalinsuulla torjui Huuhkaja-vahti Jesse Joronen.

Joronen joutui kuudesti kaivamaan pallon maalista, mutta torjuntoja kertyi silti seitsemän. Horsensin puolustaminen oli surkeaa ja sen myönsi myös päävalmentaja Bo Henriksen.

– Kyseessä on todella hyvä joukkue, jota vastaan pelasimme, mutta olisi kiva, jos puolustaisimme välillä. Sanoisin vähintään, että olimme todella huonoja siinä. Täydellinen katastrofi. Meillä ei ollut energiaa eikä uskoa, Henriksen jyrisi tanskalaiselle TV3 Sportille.

Henriksenin mukaan tappio oli enemmän kuin ansaittu. Lukemat olisi päävalmentajan mukaan voineet olla suuremmatkin.

– Se oli kollektiivinen romahdus. Olimme lähes kaikessa jäljessä ja olisimme voineet hävitä enemmänkin.

– Peli perustuu siihen, että pelaajat luottavat toisiinsa, tekevät kaikkensa toisten eteen ja että ylipäätään teet töitä voiton eteen. Ja kun et tee niin, se näyttää tältä. Joten tappio oli luonnollinen ja täysin ansaittu, eikä maaliakaan liian suuri. Voimme syyttää vain itseämme tästä ja jokaisella on nyt peiliin katsomisen paikka ja sen me aiomme nyt tehdä, Henriksen sätti omiaan.

Horsens on Tanskan Superliigassa seitsemäntenä. Edellisestä voitosta on jo kahdeksan ottelua, mutta tasapelejä Horsens on saalistanut neljä viimeisestä seitsemästä ottelusta.

Lähde: hsfo.dk