Valioliigaan manageriksi huhuttu Ryan Giggs töihin eksoottiseen jalkapallomaahan – seuraako Paul Scholes perässä?

© Kuva: Getty Images

Ryan Giggs on kirjoittanut kahden vuoden työsopimuksen vietnamilaisen jalkapalloakatemian kanssa. Giggs siirtyy Vietnamin nuoria pelaajia kehittävän akatemian (Promotion Fund of Vietnamese Football Talents FC) johtajaksi. Giggs aloittaa uudessa työssään viikon kuluttua.

Giggsin seuraavasta liikkeestä on puhuttu paljon. Manchester Unitedissa komean peliuran tehnyt laituri kuului Louis van Gaalin valmennusryhmään. Sitä ennen Giggs ehti työskennellä Unitedin väliaikaisena managerina, kun David Moyes sai potkut. Lopulta Giggs sai väistyä, kun José Mourinho nousi Unitedin manageriksi.

Moni odotti, että Giggs palaisi manageriksi, mutta näin ei ainakaan vielä tapahtunut. Giggs suuntaa eksoottiseen Vietnamiin ja hän on vastuussa pelaajien valmentamisesta ja valmentajien kouluttamisesta. Lisäksi walesilaislegenda osallistuu akatemian rakentamiseen ja kehittämiseen. Akatemian tavoitteena on nousta Vietnamin johtavaksi jalkapallokeskukseksi ja huippuseurojen akatemioiden rinnalle.

Giggs kertoi aiemmin, ettei hänellä ole mitään kiirettä tai pakottavaa tarvetta valmentaa vielä Valioliigassa, lue lisää tästä.

– Haluan kehittää seuroja ja pelaajia, haluan nauttia työskentelystä joukkueessa ja haluan että pelaajat nauttivat haasteesta, Giggs kertoi lokakuussa Sky Sportsille.

Akatemian joukkue PVF pelaa Vietnamin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja seura sijaitsee Hồ Chí Minhin kaupungissa.

Brittilehti Mirror kertoo, että toinen United-legenda Paul Scholes olisi liittymässä Giggsin mukana akatemiaan teknisenä neuvonantajana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.