Manchester Unitedin kaikkien aikojen pelaajiin lukeutuva Ryan Giggs on ilmoittanut halukkuudestaan valmentaa Evertonia ja Leicester Cityä.

Walesilaislegenda Giggs, 43, toimi Louis van Gaalin apuvalmentajana ManU:ssa, mutta jätti tehtävänsä, kun Jose Mourinho nimettiin joukkueen manageriksi viime vuonna.

Giggs oli viime kaudella Swansea Cityn haastattelussa, kun seura etsi uutta manageria edustusjoukkueelleen. Hänen näyttönsä valmentajana ovat kuitenkin vähäiset. Giggs on toiminut päävalmentajana aikuisten peleissä vain neljässä ottelussa. Hän toimi Unitedin väliaikaisena luotsina, kun David Moyes sai potkut vuonna 2014.

Everton antoi kenkää managerilleen Ronald Koemanille maanantaina ja Leicester vapautti Graig Shakespearen tehtävästään viikko sitten.

– Nämä ovat minulle seuroja, joista olen kiinnostunut. Jos katsotaan näitä joukkueita, Leicester oli mestari kaksi kautta sitten ja Everton on fantastinen seura, jolla on fantastinen historia, sanoi Giggs Sky Sportsille.

– On kuitenkin monia valmentajia, jotka ovat kiinnostuneet näistä paikoista.

Giggsin mukaan hänellä ei ole pakottavaa tarvetta aloittaa uraansa valmentajana Valioliigassa.

– Olen alusta alkaen sanonut, että olen avoin seuroille, joilla on minun kanssani sama kunnianhimo.

– Haluan kehittää seuroja ja pelaajia, haluan nauttia työskentelystä joukkueessa ja haluan että pelaajat nauttivat haasteesta.