Valioliigassa ei kulkenut, mutta Espanjan La Ligassa Simone Zaza on saanut uransa lentoon. Valencian hyökkääjä valittiin hiljattain Italian A-maajoukkueeseen.

Italia kohtaa MM-karsintojen pudotuspeleissä Ruotsin. Voittaja etenee ensi kesän MM-kisoihin Venäjälle, joten panokset eivät voisi suuremmat olla. Zazalle kutsu maajoukkueeseen oli ensimmäinen tänä vuonna.

– Olen todella iloinen kutsusta. Haluan nauttia tästä ja auttaa maatani, Zaza kertoi Valencian nettisivuilla.

Zaza ei onnistunut West Hamissa viime kaudella ja miehen lainapesti Juventuksesta päättyi kesken kauden. Uudella lainapestillään Valenciassa Zaza iski viime kaudella kuusi osumaa La Ligassa. Tällä kaudella ruuti on ollut kuivaa, sillä Valenciaan pysyvästi kesällä siirtynyt italialaishyökkääjä on iskenyt jo yhdeksän maalia 11 sarjaottelussa. Zaza on La Ligan maalipörssissä toisena Lionel Messin jälkeen.

Zaza antoi maajoukkuekutsusta kiitosta myös pelikavereilleen.

– Se ei ole vain minun ansiotani, kiitos kuuluu koko joukkueelle. Ilman joukkuekavereitani Valenciassa, tämä ei olisi koskaan tapahtunut.

Jos on Zaza aloittanut kauden hyvin, samaa voi sanoa Valenciasta, joka keikkuu sarjassa toisena.

– Pelaamme hyvin ja pääsen hyville paikoille, joista on helppo tehdä maaleja. Kun kutsu (maajoukkueeseen) tuli, olin pukukopissa ja joukkuetoverini olivat todella iloisia puolestani. Olemme yhtenäinen ryhmä ystäviä, Zaza iloitsi.

Lähde: Football Italia