Jokaisella valmentajalla on omat luottopelaajansa. Usein nämä miehet ovat sellaisia, joita käskyttäjä veisi mukanaan myös joukkueesta toiseen seuraa vaihtaessaan, mikäli suinkin mahdollista.

Toni Korkeakunnaksen ja Hassan Sesayn kohdalla yhteistyön jatkuminen on toteutunut loistavasti, vaikka kaupunki onkin vaihtunut. Kun FC Lahti tiedotti maanantaina kotisivuillaan tehneensä Sierra Leonen maajoukkuepelaajan kanssa ensi vuoden kattavan jatkosopimuksen, tietää Kuhnurien valmentaja tarkalleen, mitä voi mieheltä odottaa.

– Meillä lähtee jo yhdeksäs vuosi yhdessä. Sesay on luotettava laatupelaaja, joka on pelannut monta vuotta hyvällä tasolla, Korkeakunnas kommentoi tiedotteessa.

Korkeakunnaksen ja Sesayn tiet kohtasivat ensimmäisen kerran jo Viikingeissä vuonna 2010. Nyt 30-vuotias Sesay seurasi Korkeakunnasta sieltä MYPA:an ja lopulta Lahteen vuonna 2014.

Neljän FC Lahdessa viettämänsä kauden aikana vasen laitapakki Sesay on pelannut 96 Veikkausliiga-ottelua. Niissä hän on tehnyt kaikkiaan viisi maalia.

 

FC Lahdella on valmiina ensi kaudelle 14 pelaajasopimusta.