VBL: VPS kertoo ensi viikolla valmentajakuvioistaan – muutoksia tulossa? ”En ole kuullut muuta”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura aikoo kertoa ensi viikolla valmentajakuviostaan. Näillä näkymin Petri Vuorinen on jatkamassa VPS:n päävalmentajana.

– En ole kuullut muuta, Vuorinen sanoi Vasabladetille.

Vuorisen sopimus on voimassa vuoteen 2020, jonka lisäksi maalivahtivalmentaja Henri Sillanpäällä on sopimus ensi kaudesta. Suurimmat spekulaatiot pyörivät apuvalmentaja Jani Sarajärven ympärillä, jonka sopimus päättyi kuluneeseen kauteen.

VPS pelasi upean alkukauden, mutta kurssi kääntyi mystisesti euro-pelejen jälkeen. VPS ei onnistunut heinäkuun jälkeen voittamaan kuin yhden ottelun ja sarjasijoitus tipahti lopulta kahdeksanneksi. VPS oli vielä kauden puoliväliin HJK:n ainoa haastaja mestaruuskamppailussa.