Vuonna 2016 vuoden poikapelaajaksi valittu 17-vuotias Jaakko Oksanen on tehnyt HJK:n kanssa kahden vuoden sopimuksen, johon kuuluu optio.

Viime kaudella Oksanen pelasi Klubi 04:ssa ja oli nostamassa joukkuetta Ykköseen. HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kertoi seuran nettisivuilla, että Oksanen aikoo kilpailla peliajasta edustusjoukkueessa.

– Jaakko pelasi loistokauden 04:n keskikentällä ja nousee ensi kaudella vahvasti taistelemaan pelipaikasta edustusjoukkueessa. Lisäksi Jaakko on noussut tällä kaudella 1999-syntyneiden maajoukkueeseen.

Oksanen pääsi kauden päätöskierroksella tekemään debyytin RoPS:a vastaan, kun hänet vaihdettiin ottelun lopussa kentälle.

– Jaakolla on loistava vasuri ja monipuolinen syöttövalikoima. Lisäksi hän on kova ja hyväasenteinen nuori poika, joka on valmis tekemään kovasti töitä kehittyäkseen kansainvälisen tason pelaajaksi. Kaiken kaikkiaan hyvin HJK:n näköinen pelaaja, Rantala kehui.

Luultavasti Oksasen ensi kausi menee vielä pääsääntöisesti Ykkösen puolella. Oksanen on kuulunut alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen. Lisäksi Oksanen valittiin alle 19-vuotiaiden ryhmään, joka kohtaa keskiviikkona Norjan.