Donnarummien isä avautui kannattajien vihasta poikiaan kohtaan

© Kuva: Getty Images

AC Milanissa maalinsuulla torjuvat veljekset Gianluigi sekä Antonio Donnarumma. Nuorempi, eli Gianluigi on Milanin ykkösveskari ja Italian maajoukkueen tuleva ykkösvahti. Vanhempi veljeksistä Antonio siirtyi täksi kaudeksi Milaniin Kreikan pääsarjasta.

Antonio pelasi debyyttinsä Milanin paidassa Italian cupin ottelussa Internazionalea vastaan viime keskiviikkoiltana. Antonio piti heti nollapelin, kun Milan voitti ottelun jatkoajan jälkeen ja pudotti arkkivihollisensa cupista.

Molemmat veljekset ovat saaneet tuntea Milanin kannattajien vihan niskassaan. Gianluigia on saanut paljon kritiikkiä rahanahneudestaan, ja monet ovat pitäneet Antonion hankkimista Milaniin vain osana Gianluigin rahakasta sopimusta.

– (Antonion debyytti) toi paljon mielihyvää, koska katkeruutta on ollut niin paljon ilmassa siitä, miten meitä on kohdeltu ihmisinä, poikien isä Alfonso Donnarumma sanoi La Repubblicalle.

 

Antonion palkka on yksi maailman suurimmista varamaalivahdille, noin miljoona euroa vuodessa. Kannattajat eivät ole hyväksyneet täysin miehen palkkaa. Poikien isällä on ollut vaikea seurata kovaa kritiikkiä.

– Osa arvosteluista ovat ilkeitä, varsinkin kun ne eivät tule faneilta, vaan ihmisiltä jalkapallomaailmassa. Olen aina ollut rauhallinen, enkä ole koskaan epäillyt Antonion lahjakkuutta. Hänellä on ollut vaikea ura, mutta olen aina tiennyt, että hän on hyvä. Pelin (Inter-voitto) jälkeen olimme kaikki todella iloisia, isä-Donnarumma kertoi.

Näillä näkymin Antonio on kokoonpanossa myös lauantaina, kun Milan kohtaa Fiorentinan vieraissa. Miestä on väläytelty jopa avauskokoonpanoon vahvan Inter-ottelun jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.