FC KTP:n uusi päävalmentaja on Jari-Pekka Gummerus. Sopimus kattaa ensi kauden ja siihen kuuluu optio seuraavasta kaudesta.

Gummerus on tuttu mies kotkalaisille, sillä hän on valmentanut FC KooTeePeetä Veikkausliigassa niin päävalmentajana kuin apuvalmentajanakin. Gummerus työskenteli ennen nimitystä seurassa valmennuspäällikkönä.

– Etsimme meille parasta vaihtoehtoa ja se löytyi tällä kertaa läheltä. Tunnemme Gummeruksen erittäin ammattitaitoisena valmentajana, joten pystyimme tekemään ratkaisun hyvillä mielin, sanoi FC KTP:n puheenjohtaja Jarkko Pippola seuran nettisivuilla.

KTP oli lähellä nousua Ykköseen viime kauden päätteeksi, mutta AC Kajaani oli lopulta nousukarsinnoissa parempi. Pippolan mainitsemista tavoitteista voi lukea rivien välistä, että KTP tavoittelee myös ensi kaudella nousua Ykköseen.

– Se on myös arvo, että valmentaja löytyi läheltä. ”Jaltse” tuntee seuran ja omat juniorit erittäin hyvin ja on ollut myös luomassa seuraan pelaajapolkua. Tavoitteena ensi kaudella on olla piirun verran parempia kuin viime vuonna.

Gummeruksen apuvalmentaja ensi kaudella on Ossi Virta. Myös Gummerus toteaa tavoitteeksi nousun.

– Ei voi olla mitään muuta tavoitetta kuin nousu, ja se luo toimintaan mukavan haasteen. Kun saamme ylläpidettyä hyvää toimintakulttuuria ja toiminnan tasoa, syntyy tulos sen kautta, Gummerus sanoi.

Viime kaudella KTP:tä valmensi Jari ”Jallu” Rantanen, jonka optiota toisesta kaudesta ei käytetty, lue lisää tästä.