Harry Kane vei Tottenhamin johtoon 22. minuutilla Southamptonia vastaan. Maali oli Kanelle kalenterivuoden 37. osuma Valioliigassa. Tottenham voitti ottelun lopulta maalein 5-2 ja Kane iski ottelussa hattutempun.

Kane nousi samalla ennätysmieheksi. Kane on nyt tehnyt yhden kalenterivuoden aikana enemmän maaleja kuin kukaan muu Valioliigassa. Viime kaudella Kane osui maalipuiden väliin 29 kertaa. Tällä kaudella Kane on tehnyt jo 18 osumaa.

Kane oli tasoissa ennen Southampton-ottelua Alan Shearerin kanssa, joka tykitti vuonna 1995 Blackburnin riveissä 36 maalia Valioliigassa.

Ennätysosuma tuli helpolla Southamptonia vastaan. Christian Eriksen lähetti vasemmalta boksin reunalta vapaapotkun ja Kane puski pallon sisään lähietäisyydeltä. Kane jäi täysin ilman vartiointia maalin edessä.

Kane viimeisteli vielä toisenkin osuman ensimmäisellä puoliajalla. 39. minuutilla Kane pääsi laittamaan pallon tyhjään maaliin Heung-Min Sonin syötöstä. Kolmannen maalin Kane iski upealla tsippauksella toisella puoliajalla.

Kanella on nyt kasassa 39 maalia tänä vuonna Valioliigassa. Kane ohitti toisella osumallaan Lionel Messin kaikissa kilpailuissa tehdyissä osumissa kalenterivuoden aikana. Kane on tehnyt 56 maalia kaikissa kilpailuissa kalenterivuoden aikana (mukana myös maajoukkueottelut), Messillä on kasassa 54 maalia.

Jos et näe allaolevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.