Arsenalin ykköstähden Alexis Sánchezin lähtö seurasta on ollut tapetilla jo pitkään. Jo lähes varmalta näyttänyt siirto Manchester Cityyn kariutui kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä, eikä chileläinen ole vieläkään laittanut nimeään jatkosopimuspaperiin.

Sánchezin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä, joten huomisesta alkaen hän saa vapaasti neuvotella sopimuksesta muiden seurojen kanssa. Vaikka Arsenal-luotsi Arsène Wenger vakuuttelekin optimistisesti uskovansa Sánchezin jäävän, on monien mielestä taiturin lähtö seurasta lähes varmaa. Uuden osoitteen uskotaan yhä löytyvän mahdollisesti Manchester Citystä, mutta toisena vahvana vaihtoehtona on mainittu muun muassa PSG.

Sánchez näytteli jälleen pääroolia, kun miehen kaksi maalia ratkaisivat Arsenalille 3-2 -voiton Crystal Palacesta torstaisessa Lontoon derbyssä. Skeptikot näkivät kuitenkin Sánchezin ensimmäisen maalin juhlinnassa merkkejä Arsenal-leirin hajaantumisesta. Vain kolme joukkueen pelaajaa saapui juhlimaan maalia Sánchezin kanssa, ja muiden muassa Alexandre Lacazetten ja Laurent Koscielnyn reaktiot maaliin olivat todella laimeita.

Ilkeitä puheita ei ainakaan hillitse se, että juuri, kun pienimuotoinen kohu repeilevistä riveistä oli laantumassa, Sánchezin joukkuetoveri Mohamed Elneny päätti piruilla tälle Twitterissä.

Egyptiläinen julkaisi twiitissään kuvan, jossa hän ajaa golf-kärryllä, ja kirjoitti kuvatekstiksi näin:

– Kuka lähtee kanssani Venäjälle? Özil, Mustafi, Giroud, Lacazette, Koscielny, Bellerín, Monreal, Ospina. Anteeksi ystäväni Sánchez, mutta sinulle ei ole tilaa.

Mohamed ELNeny

@ElNennY
Who will come with me Russia🏆🏆 😄😁
@MesutOzil1088 @MustafiOfficial
@_OlivierGiroud_ @LacazetteAlex @6_LKOSCIELNY
@HectorBellerin @_nachomonreal
@D_Ospina1
sorry my friend Sanchez There is no place for you 😜😁😁

@Alexis_Sanchez

Sánchezin tähdittämän Chilen karsiutuminen ensi kesän MM-kisoista oli yksi MM-karsintojen suurimmista yllätyksistä. Chile voitti Copa Américanan kahdesti peräkkäin vuosina 2015 ja 2016, ja eteni viime kesänä Confederations Cupin loppuotteluun, joten rannalle jääminen oli Sánchezille ja muille chileläisille ankara pettymys.