Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat olleet jo yli kymmenen vuoden ajan maailman parhaita jalkapalloilijoita. Molemmat taiturit ovat valittu viidesti maailman parhaaksi (Ballon d’Or). Uefa otti selvää, miltä tilastot näyttäisivät, jos Ronaldoa ja Messiä ei olisi olemassa.

Eniten Uefan alaisissa turnauksissa maaleja tehnyt pelaaja olisi Real Madridissa ja Schalkessa ihastuttanut Raúl González, joka on tehnyt 77 maalia. Aktiivipelaajista Messin ja Ronaldon jälkeen eniten osumia on Zlatan Ibrahimovićilla, joka on tehnyt 56 osumaa.

Ronaldo on voittanut Mestarien liigan maalipörssin kuudesti. Viimeisen kymmenen kauden aikana Messi ja Ronaldo ovat vieneet joka kausi maalipörssin. Tosin kaudella 2014-15 Neymar jakoi maalipörssin voiton yhdessä Messin ja Ronaldon kanssa. Ilman Messiä ja Ronaldoa maalipörssin olisi voittaneet kolmesti Robert Lewandowski sekä Ruud van Nistelrooy.

Messi ja Ronaldo ovat tasoissa lohkovaiheessa tehdyissä maaleissa. Molemmilla on kasassa 60 osumaa. Heidän jälkeensä eniten maaleja on lohkovaiheessa tehnyt Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema, jolla on 40 maalia tehtynä.

Parhaalla kaudellaan (2013-14) Ronaldo teki Mestarien liigassa yhteensä 17 osumaa. Messin paras suoritus on kaudelta 2011-12, jolloin hän teki 14 maalia. Heidän jälkeen eniten maaleja yhdellä kaudella ovat tehneet van Nistelrooy sekä Mario Gómez. Molemmat ovat paukuttaneet parhaalla kaudellaan 12 maalia.

Yhtä tilastoa Ronaldo ei vielä johda, eikä Messi voi osallistua tähän tilastoon. Eniten maajoukkueessa tehtyjä maaleja Euroopassa on unkarilaisella Ferenc Puskásilla, joka on tehnyt 84 maalia. Tämäkin tilasto saattaa pian olla Ronaldon hallussa, sillä hänellä on nyt kasassa 79 osumaa maajoukkuepaidassa.