FC KTP ja viime kauden kokonaan pelaamatta töiden takia jättänyt keskikenttäpelaaja Ville Oksanen ovat päässeet yhteisymmärrykseen vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta.

–Liityn joukkueeseen hyvillä fiiliksillä. Olen saanut uudella työpaikallani asiat siihen pisteeseen, että pystyn yhdistämään työn ja pelaamisen. Viime vuonna oli sen verran paljon koulutuksia, että aika ei yksinkertaisesti riittänyt jalkapallolle. Näin muutamia otteluita viime kaudella, ja olisin voinut liittyä joukkueeseen kesken kauden, mutta näin heti talvesta joukkueen mukaan liittyminen on aina helpompaa, Oksanen, 30, kertoo seuran tiedotteessa.

Oksanen on edustanut kotkalaisjoukkueita kolmella eri sarjatasolla. Ensimmäisen kerran Oksanen nähtiin Kotkassa jo vuonna 2008 silloisen FC KooTeePeen Veikkausliiga-joukkueessa. Sen jälkeen MyPa-kasvatti on pelannut Kotkassa jälleen vuodesta 2013 lähtien.

–Uskon tuovani joukkueeseen tasaisuutta ja laatua päivittäiseen tekemiseen. Varmasti joukkueessa pelaa myös nuoria pelaajia, joita pystyn auttamaan urapolulla eteenpäin. Tärkein panostukseni on kuitenkin pelikentällä.