KTP:lle tärkeä jatkosopimus – ”Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ykkösen nousukarsinnoissa kauden päätteeksi pettyä saanut KTP tiedottaa kotisivuillaan tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen nuoren keskuspuolustajan Sebastian Dolivon kanssa. 21-vuotias Dolivo on pelannut Kotkassa myös kaksi edellistä kautta.

Dolivo kuului kaudella 2017 KTP:n ehdottomiin avainpelaajiin. Hän pelasi sarjaotteluissa täydet minuutit pelikielloista johtuneita poissaoloja lukuun ottamatta. Dolivoa ei ole otettu raitapaidoissa vielä kertaakaan kesken ottelun vaihtoon.

– Se kertoo luottamuksesta minua kohtaan ja siihen pyrin tulevaisuudessakin, että olisin sen saman luottamuksen arvoinen, Dolivo tuumaa.

Malmin Palloseurassa peliuransa aloittanut ja Kotkaan HJK-organisaatiosta siirtynyt Dolivo on saanut pettyä uransa aikana jo kahdesti Ykkösen nousukarsinnoissa. Tavoitteena on, että ensi kausi jäisi viimeiseksi Kakkosessa.

– Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Ei tämä tilasto ole ainakaan saanut menettämään uskoani. Viime kaudesta jäi sellainen tunne, että meillä olisi ollut pelillisesti paljon parannettavaa karsinnoissa. Ei epäilystäkään, ettemmekö olisi ensi vuonnakin karsinnoissa taistelemassa noususta, keskuspuolustaja sanoo.

KTP:llä on nyt ensi kaudelle viisi pelaajasopimusta.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!