Italian Serie A:ssa pelaava Lazio harkitsee Premium Sportin mukaan luovuttavansa nykyisen kauden maan pääsarjassa.

Lazio hävisi maanantaina kotonaan Torinolle 1-3 kiistanalaisten vaiheiden jälkeen. Ottelun erotuomari jätti viheltämättä Torinon Iago Falquen käsivirheen rangaistusalueella ja ajoi Lazion ykköshyökkääjä Ciro Immobilen suoralla punaisella ulos väkivaltaisesta käytöksestä.

Immobile työnsi päällään Torino-puolustaja Nicolás Burdissoa. Erotuomari keskusteli tilanteesta videotuomarin kanssa ennen päätöstään ajaa Immobile suihkuun.

Lazion päävalmentaja Simone Inzaghi sanoi ottelun jälkeen, että Burdisso olisi kertonut tuomareille, ettei tilanteessa tapahtunut mitään väärää. Hän sanoi myös, että ”kyseessä on jo neljäs viikko putkeen, kun heidät on petetty (tuomareiden toimesta)”.

Premium Sportin mukaan myös roomalaisseuran presidentti Claudio Lotito on saanut tarpeekseen jatkuvasta vääryydestä, jota hänen joukkueensa on kokenut.

Italialaislehti kertoo, että Lotito uhkaa Lazion luovuttavan kuluvan kauden, koska hän epäilee, että on olemassa ”poliittisesti latautunut” kampanja, jolla yritetään estää Lazion pääsy neljän parhaan joukkoon. Myös Lazion espanjalaishyökkääjä Luis Alberto sanoi Torino-ottelun tauolla, että ”ihmiset eivät halua nähdä Laziota kärkinelikossa”.

Lazio on 15 kierroksen jälkeen Serie A:n sijalla viisi. Joukkue on voittanut edellisestä viidestä pelistään kaksi, hävinnyt kaksi ja pelannut kerran tasan.