Maailmanmestari Bastian Schweinsteiger palaamassa Bundesliigaan? – Bild: Tarjouksia tullut

© Kuva: Getty Images

Saksan kanssa maailmanmestaruutta vuonna 2014 juhlinut keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger saattaa olla palaamassa Eurooppaan ja kotimaansa sarjaan Bundesliigaan, kertoo Bild.

Schweinsteigerin, 33, sopimus Major League Soccerin Chicago Firen kanssa on päättymässä vuodenvaihteessa. Hän kertoi Eurosportille, että ei ole ajatellut jatkoaan ja sanoi olevansa avoin kaikelle.

Bildin mukaan Schweinsteiger on jo saanut tarjouksia Bundesliigan seuroilta, joskaan julkaisu ei paljasta, mitkä joukkueet ovat saksalaistähteä havitelleet.

Schweinsteiger jätti Euroopan kentät taakseen vuonna 2015, kun hän lähti Manchester Unitedista Chicagoon. Tuolloin hän myös ilmoitti, että ei aio enää pelata Euroopassa. Schweinsteiger edusti ennen Englannin visiittiään lähes 20 vuoden ajan kasvattajaseuraansa Bayern Müncheniä.

Saksalaistähti ilmoitti marraskuussa vaimonsa, entisen tennistähti Ana Ivanovićin kanssa, että he odottavat perheenlisäystä, mikä vaikuttaa luonnollisesti perheen tulevaisuuden suunnitelmiin.

Päivitetty 18.12.2017 klo 15:11: MM-kisavuosi korjattu.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.