Viikonloppuna nähtiin useampi yllätys Euroopan top-5-sarjoissa. Muun muassa Paris Saint-Germain, Valencia sekä Napoli kokivat kauden ensimmäiset tappiot.

Napolin 0-1-tappio Juventukselle ei ollut mikään suuri yllätys, mutta PSG:n ja Valencian tappiot olivat melkoisia pupelluksia.

PGS hävisi lauantaina Ranskan liigan häntäpäässä majailevalle Strasbourgille 1-2 vieraskentällä. PSG vei peliä mielin määrin, mutta ei pystynyt hyödyntämään maalipaikkoja sarjanousijaa vastaan, lue lisää pelistä tästä. Tappio oli PSG:lle kauden ensimmäinen. PSG johtaa yhä Ligue 1:ä yhdeksän pisteen erolla Lyoniin.

Valencia hävisi sunnuntaina myös sarjanousijalle La Ligassa. Ensimmäinen tappio liigassa tuli, kun Getafe voitti kotonaan Valencian Markel Bergaran osumalla 1-0. Valencialle tarjottiin voittoa kultatarjottimella, sillä Getafe joutui pelaamaan miehen vajaalla peräti yli tunnin. Mauro Arambarri sai toisen varoituksen jo 25. peliminuutilla. Getafe teki voittomaalin reilun tunnin kohdalla.

Tiukkaa teki myös Manchester Cityllä Valioliigassa. West Ham kiusasi sarjaa johtavaa Cityä ja johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen. City kuitenkin nousi lopulta 2-1-voittoon David Silvan voittomaalilla. City jatkaa yhä ilman tappiota.

Lisäksi myös FC Barcelona, Atlético Madrid sekä Internazionale ovat vielä tappioitta omissa sarjoissaan. Barcelona oli ahtaalla viikonloppuna Celta Vigon kanssa pelaten 2-2-tasapelin. Inter sen sijaan jatkoi vakuuttavia otteitaan Serie A:ssa voittamalla sunnuntaina Chievon peräti maalein 5-0. Bundesliigassa ei ole enää yhtäkään joukkuetta, joka ei olisi hävinnyt ottelua tällä kaudella.