Kreikkalainen Panathinaikos on ajautunut todella vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Seuran ruotsalaispelaaja myönsi useiden pelaajien palkkojen olevan rästissä.

Panathinaikosissa pelaa suomalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Robin Lod, joka on ollut vahvassa vedossa tällä kaudella. Englannista ja esimerkiksi Belgiasta on ollut kiinnostusta Lodia kohtaan.

Lue Lodin siirtohuhuista lisää tästä linkistä.

Panathinaikosissa lainalla Genoasta pelaava ruotsalaispelaaja Oscar Hiljemark on kreikkalaisen SDNA:n mukaan lähdössä seurasta tammikuussa. Lisäksi toinen seuran ruotsalaispelaaja Niklas Hult olisi lähtöaikeissa. Hultille on maksettu vain 17 500 euroa viimeisen viiden kuukauden aikana ja puolustaja on haastamassa seuran oikeuteen.

– Panathinaikosilla on ollut runsaasti aikaa korjata palkkaongelmat. Kyse on isoista summista, joita minä ja moni muu pelaaja emme ole saaneet. Meillä on ollut seuran kanssa useita keskusteluja ja tapaamisia, joissa on sanottu, että palkat tulevat ensi viikolla. Nyt on tullut raja vastaan ja minusta tuntuu, että on pakko tehdä jotain, Hult kertoi Aftonbladetille.

Samoja ongelmia voi olla hyvin siis Lodilla, josta on ollut kiinnostuneita muun muassa Championshipin Wolverhampton sekä Bristol City. Tällä hetkellä Lodin siirto tammikuussa vaikuttaisi melko todennäköiseltä. Lod ei ole suostunut myöskään tekemään seuran kanssa jatkosopimusta ja hänen nykyinen sopimus on katkolla ensi kesänä.

Lähde: Fotbollskanalen