Simo Valakarin taustatiimi vahvistuu suomalaisosaamisella

© Kuva: Juha Tamminen

Simo Valakarista tuli Tromsøssä suuri paikallinen sankari, kun suomalaisvalmentaja pelasti putoamiskurimuksessa olleen Tromsø IL:n sarjapaikan Norjan pääsarjassa upealla loppukauden kirillään. Muun muassa tromsøläinen paikallislehti painoi koko etusivunsa suomeksi sarjapaikan varmistuttua.

Valakarin suosiosta ja asemasta seurassa kertoo epäilemättä sekin, että Tromsø IL on palkannut miehen taustajoukkoihin Valakarille tuttua osaamista Suomesta. Paikallislehti iTromsö kertoo, että TIL on tehnyt kolmivuotisen työsopimuksen Valakarin SJK:n vanhan fysioterapeutin Juha-Jaakko Ulvilan kanssa. 35-vuotias Ulvila tulee vastaamaan Tromsøn fyysisestä valmennuksesta.

– Tulen ensi tiistaina ja olen todella iloinen siitä, että saan taas tehdä töitä Simon kanssa. Työskentelimme Seinäjoella yhdessä neljän kauden ajan, Ulvila kertoi iTromsölle.

 

Ulvila aloitti työt SJK:ssä jo vuotta ennen Simo Valakarin saapumista seuraan, joten hän ehti tehdä töitä SJK:n kanssa kaikkiaan seitsemän kauden ajan.

– Olen kuullut, että TIL:llä oli viime kaudella todella paljon loukkaantumisia. Se meidän pitää muuttaa. Aiomme tehdä niin hyvää työtä, että Simolla on koko ajan paras joukkueensa käytössään, Ulvila sanoo.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.