Bundesliigaan täksi kaudeksi palannut VfB Stuttgart taistelee sarjataulukon häntäpäässä sarjapaikastaan, ja on peränpitäjä Kölnin jälkeen sarjan toiseksi tehottomin joukkue. Tämän halutaan kuitenkin muuttuvan keväällä.

Stuttgart vahvistui juuri joulun alla todella nimekkäällä hankinnalla, kun hyökkääjä Mario Gómez palasi pitkältä kierrokseltaan takaisin kotiin (uutinen). Nyt paikallislehdet otaksuvat, ettei Gómez jää Stuttgartin ainoaksi tammikuun maineikkaaksi vahvistukseksi. Kiikarissa on myös kolmen vuoden takaisen maailmanmestarijoukkueen pelaaja André Schürrle.

– Jos peliaikaa ei ole tarjolla, olisi suorastaan vastuutonta olla pohtimatta, miltä tulevaisuus näyttää ja missä minuutteja olisi enemmän tarjolla, Schürrlen agentti Ingo Haspel kommentoi suojattinsa tulevaisuutta Skylle.

27-vuotias Schürrle mielii mukaan Saksan ensi kesänkin MM-ryhmään, mutta tavoitteen toteutumiseksi on miehen pakko saada minuutteja. Borussia Dortmundissa Schürrle on päässyt kentälle vain neljässä sarjaottelussa.

Gómezin hankinnan jälkeen Stuttgartin budjetti kuitenkin venyy ylärajoilleen, joten kyseeseen voisi tulla vain loppukauden laina. Schürrlen uskotaan joka tapauksessa olevan juuri oikea mies Gómezia ruokkimaan. Siirron puolesta puhuu sekin, että Stuttgartin urheilujohtaja Michael Reschke on hankkinut Schürrlen aiemminkin – vuonna 2013 Mainzista Bayer Leverkuseniin.