HJK on pian saamassa uuden vahvistuksen. Suomalainen keskuspuolustaja Daniel O’Shaughnessy siirtyy HJK:hon Englannin Kakkosliigassa pelaavasta Cheltenham Townista.

Cheltenhamin manageri Gary Johnson myönsi suomalaisseuran kanssa käydyt neuvottelut. Siirto viimeistellään, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa.

Lue uutinen O’Shaugnessyn siirrosta tästä linkistä.

– Olemme aika pitkällä päästä yhteisymmärrykseen siitä, että ”Dan” palaisi kotiin. Dan tuli luoksemme ja ilmaisi kiinnostuksen palata Suomeen. Hän on ollut täällä jonkin aikaa, eikä hän ole saanut vastuuta säännöllisesti. Joten olemme suostuneet päästämään hänet takaisin Suomeen, Johnson sanoi seuran nettisivuilla.

O’Shaughnessy, 23, on pelannut viimeiset kaksi kaksi kautta Cheltenhamissa. HJK:sta seitsemän vuotta sitten maailmalle lähtenyt puolustaja on edustanut urallaan ranskalaista Metziä, tanskalaista FC Midtjyllandia sekä Brentfordia.

– Siirtoa ei ole vielä viimeistelty, koska emme voi sitä tehdä ennen uutta vuotta. Mutta kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä siitä, että hän siirtyy Suomeen. Joten hän jättää meidät tammikuussa ja toivotamme menestystä jatkoon, Johnson sanoi.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV Sport.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Cheltenham Town

@CTFCofficial
“It is not finalised yet... But all parties are happy with him going to a particular club in Finland... he will leave us with our best wishes for the future.”

Gaffer on O'Shaughnessy's return to Finland: goo.gl/KnNUHm

#ctfc