Valioliigan syyskauden yllättäjä Burnley onnistui tänään tekemään yhden urotyön lisää riistämällä Manchester Unitedilta pisteen Old Traffordilta. Vieraiden voittokin oli lähellä, mutta Jesse Lingardin lisäajan maali pelasti isännille tasapelin.

Pistemenetys oli Unitedille toinen peräkkäinen Leicester-pelin päätyttyä lauantaina samoihin lukemiin.

Burnley pelasi hyvin vahvan avausjakson johdettuaan tauolle mentäessä 2-0. Ensimmäisen nakkasi lähietäisyydeltä Ashley Barnes pallon pudottua itävaltalaiselle vapaapotkutilanteen jälkeen kuin tarjottimelle. Toinen oli puolestaan keskikenttäpelaaja Steven Defourin käsialaa, jonka vapaapotku kiersi komeasti muurin yli vasempaan alanurkkaan.

Unitedin kiri alkoi 53. minuutilla näyttävällä maalilla Lingardin ohjattua Ashley Youngin tarjoilusta pallon kantapäällään alanurkkaan.

Laituri iski myöhemmin tasoituksen lisäajan alkuun. Pallo kimposi Lingardille Burnleyn puolustuksesta ja englantilainen pamautti tarkan laukauksen ohi Nick Popen.

Tasapelin myötä United pitää kakkosijansa sarjataulukossa pisteen erolla Chelseaan. Sen sijaan City kasvattaisi huomenna voitolla eron sarjakärjessä jo 15 pisteeseen.