Twente voitti tiistai-iltana NAC Bredan Hollannin liigassa vieraskentällä maalein 2-1. Samalla Twente katkaisi jo kuuden ottelun mittaiseksi venyneen voitottoman putken.

Twenten ehdoton sankari oli molemmat maalit komeilla kaukolaukauksilla tehnyt Oussama Assaidi. Myös Twenten suomalaiset olivat tärkeissä rooleissa voitossa.

Fredrik Jensen syötti voittomaalin ja pelasi 81 minuuttia. Keskikentällä täydet minuutit uurasta Thomas Lam, joka pelaa Twentessä lainalla Nottingham Forestista. Twenten kolmas suomalainen, Fredrikin isoveli Richard Jensen istui koko ottelun vaihtopenkillä.

Twente nousi voitolla pois karsijan paikalta ja on nyt sarjassa sijalla 15. Fredrik Jensen on pelaa vahvaa kautta Twenten hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Hänellä on kasassa jo kolme maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä.