Kreikan suurseura Panathinaikos hävisi sunnuntaina kotikentällä 0-1 Panioniosille. Panathinaikosin surkeat otteet alkavat näkyä jo katsomossakin, kun seuran kannattajat alkoivat tappelemaan jo keskenään.

Robin Lod pelasi Panathinaikosin paidassa vasemmalla laidalla täydet minuutit. Tappio tuskastutti faneja sen verran paljon, että katsomossa syntyi tappelu. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu videon alla.)

Panathinaikos on sarjassa vasta kymmenentenä. 20 Kreikan mestaruutta voittanut Panathinaikos on pelannut viimeiset neljä ottelua ilman voittoa. Tällä kaudella voittoja on tullut 13 ottelusta vain neljä.

Lodin sopimus Panathinaikosin kanssa on katkolla kauden päätteeksi. Suomalaispelaaja on pyörinyt myös siirtohuhuissa ja Lod saattaakin siirtyä muualle jo tammikuussa. Miehen perässä on tiettävästi olleet ainakin Englannin Mestaruussarjassa pelaavat Bristol City ja Wolverhampton Wanderers sekä Belgian pääsarjassa pelaava Standard Liège.

Lue lisää Lodista koskevista siirtohuhuista tästä linkistä.

Talousvaikeuksissa oleva Panathinaikos joutunee luopumaan Lodista, sillä jatkosopimusneuvottelut ovat ajautuneet umpikujaan.