Video: Onko tässä kaikkien aikojen surkein sukellus? – Joel Pohjanpalon päävalmentajalta naurettava filmaus

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Bayer Leverkusen otti keskiviikkona vieraissa 1-0-voiton Borussia Mönchengladbachista Saksan cupissa. Hienosta voitosta huolimatta huomio kiinnittyi Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlichin teatraaliseen kaatumiseen.

Leverkusen meni johtoon 70. minuutilla Leon Baileyn osumalla. Muutama minuutti myöhemmin Leverkusen-luotsi yritti joko hankkia varoitusta Mönchengladbachin Denis Zakarialle tai sitten vain pelata aikaa omalle joukkueelleen.

Pallo meni yli sivurajan ja Zakaria pyrki väistämään Herrlichin koskien hennosti päävalmentajaa. Samalla sekunnilla Herrlichin jalat muuttuivat makaroneiksi ja mies kaatui dramaattisen näköisesti maahan.

Sukellusyritys oli kaikessa absurdiudessaan hulvaton. Herrlich sai Mönchengladbachin kannattajien ja pelaajien vihat niskaansa, eikä syyttä. Miehelle olisi hyvin voitu tuomita filmauksesta varoitus, mutta harvemmin kortteja päävalmentajalle jaetaan. Suihkukomennuskaan ei olisi ollut pahitteeksi.

Joel Pohjanpalo istui koko ottelun vaihtopenkillä. Lue miehen tilanteesta lisää tästä linkistä.

Katso video tilanteesta alta, jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!