Vaasan Palloseurassa marraskuussa näytillä ollut Eero-Matti Auvinen on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 21-vuotias keskuspuolustaja on Janakkalan Pallon kasvatti, joka pelasi viime kaudella Ykköstä AC Oulun paidassa. Ouluun hän siirtyi Valkeakosken Hakasta.

Auvisen tilastoihin kirjattiin Oulussa 26 pelattua ottelua sekä kaksi maalia. Ratkaisevaa sopimuksen saamisessa oli vakuuttava testijakso.

– Eero-Matti oli meillä näytillä marraskuussa. Olimme katsoneet hänen pelaamistaan jo aiemmin. Hän onnistui hyvin testijaksollaan sekä KuPSia vastaan pelatussa pelissä, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi VPS:n kotisivuilla.

– Hän tulee Vepsuun ottamaan seuraavaa askelta urallaan. Meillä on kovat odotukset hänen suhteensa. Pelin avaaminen onnistuu häneltä hyvin ja hän tukee muita pelaajia puolustussuuntaan.