Villarrealissa tällä hetkellä lainalla AC Milanista pelaava Carlos Bacca myönsi olevansa pettynyt siihen, miten asiat Milanissa ovat menneet. Baccan mukaan Milanin täytyy lopettaa eläminen menneessä.

Bacca siirtyi Milaniin kesällä 2015 ja hän pelasi kaksi edellistä kautta Milanissa tehden parhaalla kaudellaan 18 maalia Serie A:ssa. Tällä kaudelle 31-vuotias kolumbialaishyökkääjä on tehnyt La Ligassa viisi maalia 17 ottelussa.

Bacca ei säästellyt sanoissaan puhuessaan hänen pelaajaoikeudet omistavasta Milanista.

– En siirtynyt siihen Milaniin, joka se joskus oli. Et voi elää menneessä, kuten Real Madrid on osoittanut tällä kaudella. Milanilla on ollut vaikeita vuosia, eivätkä he ole olleet parhaimmillaan. Menin sinne kuultuani seuran historiasta, mutta kohtasin paljon yllätyksiä, Bacca sanoi Marcalle.

Baccan mukaan Milan ei ole saanut käännettyä kurssia, ainakaan vielä.

– He etsivät ratkaisuja, mutta minä en ole nähnyt ratkaisuja vielä kahden vuoden aikana. He sanoivat, että se oli valmentajan vika, joten he vaihtoivat valmentajaa. Sitten he sanoivat, että se on pelaajien vika, joten he hankkivat muutaman huippuupelaajan ja sitten vaihtuivat johtajat.

– Mielestäni kaikki nuo asiat ovat tapahtuneet, koska jalkapallo etenee sykleissä. Juventus ja Napoli ovat kehittyneet paljon viime vuosina ja Milan elää liikaa vielä menneessä, Bacca kritisoi.

Lähde: Calcio Mercato